وبلاگ سنگ تموم
عکس های فوتبالی-آموزش وبلاگنویسی-اینترنت و ...

آدرس IP چيست؟

هر دستگاهي كه در اينترنت وجود دارد يا به آن متصل است يك شماره شناسايي منحصر به فرد دارد كه به آن آدرسIP  يا شماره IP گفته مي شود. يك آدرس IP چيزي مثل اين است: 127. 55. 27. 216

تركيبي از 4.3 ميليارد آدرس IP

همانطور كه در بالا ذكر شد آدرسهاي IP براي قابل فهم بودن افراد معمولاً به صورت دسيمال (دهدهي) بيان مي شوند. كه با نقطه از يكديگر جدا شده اند. اما كامپيوتر ها با شكل باينري (دودويي) اعداد سروكار دارد و براي ارتباط با يكديگر آنرا در قالب صفر و يك بيان مي كنند مانند مثال زير:

11011000. 00011011. 00111101. 10001001

8تا              8تا             8تا             8تا

چهار عدد در يك آدرسIP  اكت (به معناي هشتايي) ناميده مي شوند، چون هر عدد به تنهايي از 8 عدد باينري تشكيل شده است. با تركيب همه اعداد 32 عدد باينري خواهيم داشت. آدرس IP  از اعداد 32 بيتي تشكيل شده است. كه هر كدام از 8  وضعيت مي تواند 0 يا 1 باشد. يعني براي هر هشتايي 2 به توان 8 تا، 256 عدد مخلتف را مي توان در نظر گرفت. پس هر عدد كه بين نقطه ها قرار مي گيرد مي تواند بين 0 ــ 255 باشد. با توجه به اين كه 4 عدد داريم كه با نقطه از هم جدا مي شوند مجموعاً 2 به توان 32 يا مجموعاً 4294967296 عدد منحصر به فرد خواهيم داشت.

در نتيجه در حدود 4.3 ميليارد عدد را مي توان براي آدرسهاي IP منحصر به فرد معين كرد البته با صرفنظر از تعدادي آدرس معين كه استفاده از آنها براي عموم محدود شده است. مثلاً آدرس IP به صورت 0. 0. 0. 0 براي شبكه default  و آدرس 255. 255. 255. 255 براي  broad cast رزرو شده اند.

تركيب اين اعداد فقط براي دادن يك شماره منحصر به فرد و شناسايي نيست بلكه براي ايجاد كلاسهايي است كه بتوان آنها را به يك شغل، دولت، منطقه خاص و غيره نسبت داد.

اعداد بين نقطه ها يا اكت ها (هشتايي) به دو قسمت تقسيم مي شوند. شبكه و هاست. اولين عدد بين نقطه ها مربوط به شبكه است. اين عدد براي شناسايي يك شبكه كه يك كامپيوتر به آن متصل است استفاده مي شود.

هاست (كه گاهي با نام Node  شناخته مي شود) كامپيوتري كه واقعاً در شبكه وجود دارد مشخص مي كند. قسمت مربوط به هاست معمولاً آخرين عدد است. 5 كلاس IP  به علاوه آدرسهاي خاص مشخص وجود دارد:

ــ default network:  يا شبكه پيش فرض كه آدرس IP  آن 0. 0. 0. 0 است.

ــ كلاس  A: اين كلاس براي شبكه هاي خيلي بزرگ است. مانند يك كمپاني عظيم بين المللي كه داراي يك شبكه بزرگ است. آدرسهاي IP  كه اعداد اول آنها (اولين اكت) از 1 تا 126 باشد قسمتي از اين شبكه هستند. سه عدد بعدي براي شناسايي Host  به كار مي روند. اين بدان معناست كه 126 شبكه كلاس A  وجود دارند كه هر كدام 16777214  هاست و مجموعاً 2 به توان 31 آدرس IP  منحصر به فرد مي توان ساخت. اما نيمي از اين تعداد آدرس IP قابل دسترسي است. در شبكه هاي كلاس A اولين عدد باينري هميشه صفر است.

آدرس خود ياloopback : اين آدرس IP  عبارتست از 127. 0. 0. 1 با اين آدرس IP  يك كامپيوتر مي تواند پيغامي را براي خودش ارسال كند. اين آدرس معمولاً براي عيب يابي شبكه و تست كردن آن استفاده مي شود.

منبع : سایت یادبگیر دات کام (www.yadbegir.com)

 

نویسنده: سجاد رحمانی  

کاری بود از وبلاگ " سنگ تموم " به آدرس www.sangtamoom.loxblog.com

 

هر گونه گپی برداری و انتشار از این مطلب غیرمجاز بوده و پیگرد قانونی دارد

 

 

 





ارسال توسط سجاد رحمانی

(وبلاگ چیست؟) + (مقایسه وبلاگ با سایت)

مطمئن هستم که این سوال خیلی از شما دوستان است و من تصمیم دارم تا دراین مطلب به معرفی وبلاگ و مسائلی از این باب صحبت کنم. بار دیگه تکرار می کنم که حرفه ای ها هم می تونن برای افزودن به دامنه ی اطلاعاتیشون از این مطالب استفاده کنن

 

 

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط سجاد رحمانی

 

 

هکر کیست و اهداف او چیست؟

 شاید تا به حال به این فکر کرده باشید که هکر کیست که این قدر مردم و مخصوصا اون هایی که با وبلاگ و سایت و ایمیل و ... سر و کار دارند ازش می ترسند.

هکر شخصی است آموزش دیده و مسلط بر مبانی کامپیوتر که در تلاش است به کامپیوتر های دیگران نفوذ پیدا کند. اول این که هکر ها معمولا خیلی خیلی به روز هستند، یعنی یک جورایی به روز بودن جزء این کار کثیف اون هاست. چرا که اگر به روز نباشند به هیچ عنوان قادر به هک نخواهند شد. شاید بپرسید هدف هکرها چیست؟ این قسمت خیلی جالبه؛ از دستش ندید





ادامه مطلب...

تاريخ : پنج شنبه 3 شهريور 1390برچسب:هکر کیست و اهداف او چیست؟,هکر کیست و اهداف او چیست,هک,هکر,هک کردن,اهداف هکرها,هکرها,هک کن ها,هک کننده ها,چه کسانی هک می کنند,اهداف هکر,اهداف یک هکر,یک هکر,هکر کیست,هکر کیست؟,هکر چه می کند,هکر چکار می تواند بکند,کار هکر چیست,آشنایی با هک و هکر,آشنایی باهک,آشنایی با هکر,آشنایی با هکرها,آشنایی با هک کننده ها,چرا هکرها هک می کنند؟,چرا هکر ها هک می کنند,سجاد رحمانی,سجاد,سجادرحمانی,وبلاگ سنگ تموم,سنگ تموم,تموم,سنگ تموم,وبلاگ سجاد,وبلاگ سجاد رحمانی,وبلاگ سجادرحمانی,
ارسال توسط سجاد رحمانی

صفحه قبل 1 صفحه بعد